Markpower Oy - MAGiCard Approved Partner Soita Lähetä postia

Markpower Oy
Magicard Enduro 3
  • Magicard Enduro 3

Magicard Enduro 3

Kestävä ja luotettava, Enduro 3E henkilökorttitulostin on täydellinen valinta oppilaitoksiin, yhteisöihin ja keskisuuriin yrityksin. Magicard on toimittanut kymmeniä tuhansia Enduro -sarjan tulostimia niiden lanseeramisesta lähtien vuonna 2008. Näillä tulostimilla on tulostettu miljoonia turvallisia henkilökortteja kaikkialla maailmassa joka vuosi.

 

Enduro 3E:ssäon nyt USB ja Ethernet-liitäntö vakiona. Enduro 3E on helppo asentaa ja helppo käyttää. Tulostinohjain on yhteensopiva Windows 7, 8.1, 10 sekä Mac OS X käyttöjärjestelmien kanssa. Isot korttierät on helppo tulostaa 100 kortin syöttölaitteen avulla. Kertaluontoiset tai uudelleenkirjoitettavat kortit voidaan syöttää käsin etupaneelista. Tulostin voidaan toimittaa kaksipuoleisella tulostuksella varustettuna tai se voidaan päivittää sellaiseksi myöhemmin.

 

Enduro 3E voidaan varustaa erilaisilla korttien koodauslaitteilla. Sirukortin koodausvaihtoehtoja ovat kontaktisiru, MIFARE, DESFire ja iClass. Enduro3E voidaan varustaa myös magneettinauhan ohjelmointimodulilla.

Kysy myös kunnostettuja VaihtoValioprinttereitä.

Yhteystiedot

Copyright Markpower Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet