Markpower Oy - MAGiCard Approved Partner Soita Lähetä postia

Markpower Oy
ID- ja henkilökortit
  • ID- ja henkilökortit

ID- ja henkilökortit

Kuvallinen ID- eli henkilötunnistekortti on edustava ja toimiva tapa viestiä yrityskuvaa esim. yritysvierailuilla ja messuilla.

 

Olemme tehneet korttien tilaamisesta helppoa. Jos teillä on kortin ulkoasu jo suunniteltuna,  niin hyvä, mutta jos tarvitsette apua, saatte sitä meiltä. Tärkein asia kortissa on että se on valmistettu hyvin, eli retransfer-tekniikalla, jolla teemme kaikki ID-korttimme. Kortin suunnittelussa on hyvä pitää aina mielessä kortin mitat 84 x 56mm,  eikä "ahtaa" liikaa tavaraa - lopputuloksesta voi tulla sekava.

 

Henkilökorttia hahmotellessa ensimmäinen asia on pysty vai vaaka lay-out. Jollei joku asia, kuten työasussa mahdollisesti oleva kiinteä korttitasku rajoita, niin pysty versio on mukavampi käytössä. Id-kortin tärkeät tiedot ovat firman virallinen nimi, logo, henkilön kuva ja tiedot, veronumero, y-tunnus ja yhteystiedot, kuten www-osoite ja puhelinnumero. Katuosoitetta ei yleensä tarvita. Kortin kääntöpuolelle voi laittaa palautustiedot löydetylle kortille. Tekstikoko olisi hyvä pitää niin suurena, että se näkyy hyvin keskustelu etäisyydestä.

 

Olemme tehneet monille asiakkaillemme henkilökortteja joissa on etupuolella pysty versio ja kääntöpuolella vaaka versio. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää korttia eri tilanteissa  parhaalla tavalla. Kortti kannattaa pinnoittaa PET-kovamuovilla, jolloin se on lähes ikuinen.

 

RFID-kortti henkilökorttina tekee kulunvalvonnasta ja työajanseurannasta helppoa ja turvallista. Sopivalla ohjelmalla voidaan hoitaa myös rakennustyömailla tarvittava verotusilmoituskäytäntö. Meiltä saatte myös e1manager ohjelmistot ko. käyttöön.

Hinnat alkaen 5,00€/kpl, kysy lisää.

Yhteystiedot

Copyright Markpower Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet